Loading...
Anti-aging behandelingen 2018-01-03T21:26:51+00:00

Gezond ouder worden, dat wil toch iedereen.

Tot voor kort werd aangenomen dat er weinig aan gedaan kon worden om het proces van het ouder worden te vertragen. Recente wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat dit wel degelijk kan.

Anti-aging geneeskunde is geen geneeskunde die op ziekte gebaseerd is. Deze innovatie in de gezondheidszorg richt zich niet alleen op de maximale leeftijd (de kwantiteit) die bereikt kan worden, maar ook op de kwaliteit van het leven.

De Anti-Aging geneeskunde is grotendeels gebaseerd op preventie en het zo lang mogelijk behouden van onze gezondheid en welzijn.

Anti-aging therapie is een unieke, preventieve en duurzame therapie om uw gezondheid, conditie en vitaliteit te optimaliseren voor nu en voor de toekomst.

Als uw doel is om zo lang mogelijk vitaal en gezond te blijven, is dit zeker iets voor u!

Wat kunt u verwachten

Zoals eerder aangegeven is Anti Aging therapie vaak een combinatie van verschillende door ons aangeboden behandelingen. Er wordt gekeken naar uw algehele gesteldheid, naar uw bloedbeeld, uw achtergrond, uw voeding en al wat nog meer nodig is

Een behandeling kan alleen maar succes hebben als hij speciaal voor u op maat gemaakt wordt! Geen mens is immers gelijk.

… Lees verder

DNA analyse

Uw genen zijn u meegegeven door uw ouders, maar de genexpressie is veelal te beïnvloeden. Aan de hand van een DNA onderzoek (via een bloedafname) geven we advies over hoe u eventueel vergrote risico’s op ziekte kunt beïnvloeden door middel van aanpassen van uw levensstijl of inname van medicijnen of supplementen. Ook kan bekeken worden op welke medicijnen u goed reageert en welke u zeker niet zou mogen gebruiken.

Dit is de preventie van de toekomst.

… Lees verder

Voedingssuplementen

Door uw dagelijkse voeding aan te vullen met supplementen kunt u zowel curatief als preventief aan uw gezondheid werken. U zult zich al snel beter voelen door het verminderen van tekorten en u wordt minder vaak ziek. In de meeste gevallen worden eventuele tekorten opgespoord door middel van een bloed onderzoek.

… Lees verder

Behandeling met bio-identieke hormonen

In de loop van de jaren, en met name rond de menopauze of andropauze, neemt onze hormoonproductie af.

Het is gebleken dat aanvullen van deze tekorten met veilige biologisch identieke hormonen een verbetering geeft van de levenskwaliteit.
Daarbij is aangetoond dat het de kans op een aantal vervelende ziektes vermindert.

… Lees verder

Levensstijl advies

Een belangrijk onderdeel van Anti Aging behandelingen zijn de adviezen over welke voeding u het beste kunt kiezen en hoeveel sportieve uurtjes u per week zou moeten inplannen. Niet te vergeten de manier waarop u met stress omgaat of juist ontspanning zoekt. 

… Lees verder

Behandeling via een infuus

In de Verenigde Staten wordt al veel met infuusbehandelingen gewerkt en is het enorm populair om op deze manier de eventuele tekorten aan vitamines en mineralen snel en effectief aan te vullen!

Intraveneuze toedieningen zijn veelal effectiever dan pillen. Bepaalde ingrediënten in de infuusvloeistof kunnen je helpen bij het ontgiften van je lichaam en het verkrijgen van antioxidanten in je bloedbaan. Daarnaast kunnen ze een ondersteuning bieden van uw immuunsysteem.

… Lees verder

Uw behandeling in combinatie met een verblijf?

Voor een optimaal resultaat geven wij u nog graag de tip om uw behandeling te combineren met een (kort) verblijf aan de Costa Blanca!

Het grote voordeel is dat u in alle rust uw afspraken in de kliniek kunt maken en ondergaan, u kunt rustig herstellen en direct genieten van het prachtige klimaat en het lekkere Spaanse leven waardoor u als herboren thuis komt.

Iedereen zal zien dat deze reis u erg goed heeft gedaan, maar uw gezicht zal niet verraden dat u de natuur ook een klein beetje heeft geholpen!

Wij adviseren u graag een aantal goede hotels en indien u dit wenst kunnen wij uw verblijf voor u boeken. Ook hiervoor kunt u een mail sturen naar info@antiagingcostablanca.com of rechtstreeks contact opnemen met het hotel!


Alleen een recept nodig?

Vraag hier uw recept aan door middel van een formulier en wij regelen het voor u!

Kunt u niet zelf langskomen of heeft u alleen een korte vraag, we kunnen een telefonisch of skype consult inplannen!

Vraag dit eenvoudig aan via het contact formulier!

“Beautiful young people are accidents of nature, but beautiful old people are works of art”

Eleanor Roosevelt