Het team 2018-04-30T23:42:06+00:00

Drs. Nora Hendriks


Nora Hendriks is een Nederlandse huisarts met een zeer ruime ervaring en sinds 2007 eigenaar van Clinica La Alegria. Ze is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en de Universiteit van Antwerpen. Naast de studie huisartsengeneeskunde volgde zij meerdere aanvullende opleidingen en specialisaties wat haar tot een all-round arts maakt.
Zij is naast huisarts ook anti-aging specialist. Hierdoor kan ze veel nadruk leggen op preventie en gezond ouder worden.
In 1985 begon ze als huisarts in het Belgische Schoten. In 2004 vertrok ze naar Spanje waar ze in 2007 in Calpe ‘Clinica la Alegria’ opende. Het mooie zonnige Spanje is inmiddels al lang haar thuis, al houdt ze ook nog maandelijks op diverse locaties in Nederland spreekuur.
Nora Hendriks staat bekent om de persoonlijke aandacht, de op maat gemaakte behandelingen en de tijd die voor iedereen wordt genomen.
Ze heeft patiënten uit diverse landen die ze in het Nederlands, Spaans, Engels, Duits en Frans te woord staat.

Drs. Peter Termohlen, cosmetisch arts


Drs. Peter Termohlen studeerde geneeskunde aan de medische faculteit van Utrecht en specialiseerde zich in de huisartsgeneeskunde in welke hoedanigheid hij van 1979 tot 2002 werkzaam was. Drs. Peter Termohlen heeft als praktiserend arts inmiddels 15 jaar ervaring op het gebied van cosmetische ingrepen met injectables. Hij verricht 2500-3000 behandelingen per jaar. Drs. Termohlen was van 2011-2014 voorzitter van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde), woont regelmatig internationale congressen bij en volgt advanced trainingen. Met zijn ruime ervaring leidt hij vervolgens zelf aankomende collega’s op.

Drs. Loes Thomaes


Loes Thomaes Studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en volgde de huisartsopleiding aan de Universiteit van Leiden. Ze werkte in verschillende huisartsenpraktijken in en rondom Den Haag. Verder heeft zij meerdere jaren gewerkt als arts in verschillende Nederlandse ziekenhuizen binnen de Geriatrie en de Psychiatrie.


In het voorjaar van 2017 is zij met haar man en kinderen naar de Costa Blanca verhuisd om hun dromen in vervulling te laten gaan. Loes oefent het huisartsenvak in de volle breedte uit en levert graag zorg aan “de gehele mens”. Tijd, aandacht en een consult in de eigen taal vindt zij hierbij essentieel.

Nederlands geregistreerde huisarts (Nederlands-, Engels-, Spaans-, Duits- en Franstalig).
Geregistreerd in Spanje, Murcia onder nummer: 30-3009633. BIG-registratienummer: 29914300501

Loes Thomaes houdt spreekuur op meerdere dagen van de week van 9.00 uur tot 14.00 uur

Dr. Rafael Veitia, dermatoloog


Dr. Rafael Veitia is een Spaanse dermatoloog met een zeer ruime ervaring en al jaren wekelijks in de kliniek aanwezig.
Hij spreekt naast Spaans ook Engels (maar indien u het consult liever in het Nederlands voert is het mogelijk om een tolk voor u te regelen).

Elizabeth Racz


Elizabeth Racz is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en komt oorspronkelijk uit Zwitserland. Ze is gaan studeren in Engeland, daarna weer terug gegaan naar Zwitserland en uiteindelijk in 2004 in Calpe terecht gekomen. Haar specialiteiten zijn onder andere: permanente make-up en wimper-extensions. Ze spreekt vloeiend Duits, Engels en Spaans

Roberto Groothuis, fysiotherapeut


Roberto Groothuis is van origine Nederlands maar al jaren woonachtig in Spanje. Hij is sinds 1983 fysiotherapeut, daarvoor was hij leraar lichamelijke opvoeding op een aantal scholen waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan in de sport en bewegingsleer. Zijn specialisaties zijn onder andere: Sportfysiotherapie en Manuele therapie. Hij is een betrokken therapeut die er naar streeft samen met de patiënt de best werkende behandeling te zoeken. Daarnaast begeleidt hij patiënten tijdens het revalidatie proces in de dagelijkse praktijk.

Verpleegkundigen


Het team van verpleegkundigen bestaat uit de ervaren Kenny Storms en Carol Hicks. Zij staan voor u klaar om bijvoorbeeld uw bloed af te nemen voor bloedonderzoek, kleine verrichtingen te doen of infusen aan te brengen. Uw zorg in goede handen.

Receptie


Het team van receptionistes bestaat uit Wilma Veltman en Rosanne de Vries. Zij zijn voor u het aanspreekpunt voor het maken van alle afspraken, het verwerken van de bloedonderzoeken en andere analyses en alle andere dingen die bij uw bezoek komen kijken.