Loading...
Huisartsenpraktijk 2018-05-01T00:20:12+00:00

Huisartsengeneeskunde

U kunt bij ons terecht voor uw reguliere huisartsen bezoek, uw spoedafspraken, jaarlijkse controles, griepprik, bloedonderzoeken etc.

We hebben een samenwerking met meerdere Spaanse verzekeringen en in de meeste gevallen worden uw rekeningen gewoon vergoed door uw Nederlandse- of Belgische verzekering.

Huisartsengeneeskunde is één van de medische specialismen binnen de gezondheidszorg die valt onder de zogenaamde ‘eerstelijnsgezondheidszorg’. Indien nodig kan ook een verwijzing worden geregeld naar een andere medisch specialist. Aan de Costa Blanca bestaan hiervoor in de meeste ziekenhuizen goede mogelijkheden

U dient altijd eerst een afspraak te maken voor een consult via onze receptie op telefoonnummer: +34 965 831 336. De receptionistes zijn hiervoor telefonisch bereikbaar tussen 09.30 u en 15.00u

Daarnaast is het ook mogelijk om een email  te sturen naar info@la-alegria.es  of u kunt het contact formulier in elders op deze website, wij nemen dan zo snel mogelijk contact  met u op.

Alegria: kwaliteit van leven en geluk

Behandelingen

Huisartsengeneeskunde

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw reguliere huisartsen bezoek, uw spoedafspraken, jaarlijkse controles, griepprik, bloedonderzoeken etc.

We hebben een samenwerking met meerdere Spaanse verzekeringen en in de meeste gevallen worden uw rekeningen gewoon vergoed door uw Nederlandse- of Belgische verzekering

… Lees verder

Laboratorium diagnostiek en verpleegkunde

Onze verpleegkundigen staan voor u klaar voor bloedafnames of het geven van een griepprik of injectie, naast allerlei andere verpleegkundige handelingen.

Laboratoriumonderzoek kan zinvol zijn met het oog op bijvoorbeeld:

  • Het opsporen of voorkomen van ziekten
  • Het optimaliseren van de gezondheid
  • Het opvolgen van een behandeling

… Lees verder

Aankondiging

Binnenkort kunt u bij ons terecht voor het behandelen van klachten ten gevolge van vaginale verslapping en ongewild urine verlies bij stress of inspanning. Wij bieden u de allernieuwste technieken en apparatuur.

… Lees verder

Dermatologie

De huid beschermt ons tegen de schadelijke effecten van zonnestralen, micro-organismen (zoals bacteriën en virussen) en traumatische beschadigingen. Ook is de huid betrokken bij de warmteregeling van het lichaam en de productie van vitamine D.

… Lees verder

Podologie / Medisch pedicure

Podologie is een breed specialisme, waarbij men met ogenschijnlijk kleine ingrepen een significant verschil kan maken.

Denk hierbij onder andere aan moeilijke voeten, diabetes patiënten, voetstandcorrectie etc.

… Lees verder

Psychotherapie en Coaching

Wij werken samen met meerdere psychologen en psychotherapeuten met ieder hun eigen specialismen.

Juist op dit vlak is het belangrijk om de juiste therapeut bij de juiste patiënt te zoeken. Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

… Lees verder

Fysiotherapie

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut? Heeft u pijn in uw lichaam? Bijvoorbeeld door een (sport)blessure of door een ongeval? Heeft u spierpijn of peesproblemen? Heeft u moeite met langdurig zitten of pijn bij het lopen?
… Lees verder


Alleen een recept nodig?

Binnenkort kunt u via deze website uw recept aanvragen.

Kunt u niet zelf langskomen of heeft u alleen een korte vraag, we kunnen een telefonisch of skype consult inplannen!

Vraag dit eenvoudig aan via het contact formulier!

“Beautiful young people are accidents of nature, but beautiful old people are works of art”

Eleanor Roosevelt